Gemeentegids

Zoekt u een vereniging, instelling, huisarts, school? Klik dan door naar de digitale gemeentegids. De digitale gemeentegids staat op een aparte website, van Akse Media B.V. Dit is ook de uitgever van de 'papieren' gemeentegids, die jaarlijks gratis huis aan huis verspreid wordt.

Er is ook een Drempelvrij website van de Digitale Gemeentegids. Deze Drempelvrij website is geïnspecteerd op toegankelijkheid en op kwaliteitsaspecten. Hierdoor is ze door alle bezoekers goed te gebruiken, ongeacht browser, platform of apparaat. Dus in Internet Explorer, maar ook in Google Chrome. Op die oude PC in de bibliotheek maar ook op uw nieuwe iPhone. Dit maakt de informatie van de digitale gemeentegids toegankelijk voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken.

Wijzigingen of nieuwe vermeldingen voor zowel de papieren als de digitale gemeentegids kunt u doorgeven via de website van uitgever Akse Media gemeentegidsen, kies tabblad Relaties.