Trouwlocaties

Het historische stadhuis van Naarden is een populaire trouwlocatie. Andere vaste trouwlocaties zijn Arsenaal Restaurants, de Grote Kerk en The Upper Deck. Wilt u trouwen op een andere locatie dan 1 van deze 4? Dan kan de gemeente een trouwlocatie voor 1 dag aanwijzen. Ook is het mogelijk om zelf een trouwambtenaar 'mee te brengen'.

Wilt u een trouwdatum reserveren in het Stadhuis, dan kunt u dit doen via de Trouwagenda. Wilt u trouwen in Arsenaal Restaurants, de Grote Kerk of The Upper Deck, dan kunt u bij de afdeling Burgerzaken uw huwelijksdatum doorgeven als uw boeking bij de trouwlocatie definitief is.

 • Stadhuis

  Stadhuis Naarden

  Naarden is trots op haar historische stadhuis. Huwelijken worden voltrokken in de Schepenenkamer; de kamer waar van oudsher de rechtspraak van de stad Naarden plaatsvond.

  Adres Stadhuis: Marktstraat 22, 1411 EA Naarden.

  Voor het bekijken van de Schepenenkamer van het Stadhuis kunt u een afspraak maken. U kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer 14 035.

 • Arsenaal Restaurants

  Huwelijksvoltrekking in binnentuin Paul Fagel

  Waar vroeger de militairen rondliepen, en groot en klein materieel stond opgeslagen, is nu een sfeervolle gelegenheid om uw huwelijk te voltrekken. Het Arsenaal biedt de mogelijkheid om te trouwen in de serre van De Brasserie, in de binnentuin of in de Theaterzaal (Klein Arsenaal, voor grotere gezelschappen tot maximaal 200 personen).

  Arsenaal Restaurants is gevestigd in Naarden-Vesting, op bastion Oud Molen. Adres: Kooltjesbuurt 1, 1411 RZ Naarden.

 • Grote Kerk Naarden

  Binnenkant Grote Kerk Naarden

  Het is ook mogelijk om in de Grote Kerk van Naarden te trouwen. In het koor van de kerk kunnen maximaal 125 personen zitten. In de ruimte voor het koorhek is er plaats voor maximaal 1000 personen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact op nemen met de Grote Kerk.

  Adres Grote Kerk Naarden: Marktstraat 13, 1411 CX Naarden
   

 • The Upper Deck

  Trouwlocatie The Upper Deck

  In The Upper Deck kunt u ook trouwen. Deze trouwlocatie ligt aan het Gooimeer en biedt ruimte aan gezelschappen van maximaal 250 personen.

  Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de grote ruimte The Arena met een riant dakterras of juist The Theatre voor de kleinere gezelschappen. Dit is afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met The Upper Deck.

  Adres The Upper Deck: IJsselmeerweg 100, 1411 DL  Naarden.