Homepage

Nieuws

  • Op 1 december 2014 start de gemeente een proef met zondagopenstelling voor alle winkels in Naarden. Voor de duur van een half jaar mogen zij op zon- en feestdagen van 12.00 tot 18.00 uur geopend zijn. 

  • De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer der Staten-Generaal is gestart met de schriftelijke voorbereiding van het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Bussum, Muiden en Naarden. Belanghebbenden kunnen tot en met 8 januari 2015 een schriftelijke reactie insturen op het wetsvoorstel.

  • Op zaterdag 22 november 2014 is de GAD in samenwerking met de regiogemeenten een campagne gestart om inwoners te stimuleren glas naar de glasbak te brengen. De slogan van de campagne is ‘Glas in ’t bakkie!’. 

  • GGD Gooi & Vechtstreek heeft de resultaten geanalyseerd van een onderzoek onder deelnemers aan de actie ‘30 dagen zonder alcohol' (actie in maart/april 2014). Het blijkt dat de deelnemers nu bewuster kiezen om wel of geen alcohol te drinken. Ook drinken ze nu veel minder alcohol. 

Evenementen